РАДИАЦИОННАТА ПЕЧКА

Търговско име: „микровълнова печка“

Как е създанена тя:

Малко преди германските войски да навлязат в територията на СССР, Гестапо поръчва на германските учени да измислят бърз начин германските войници и офицери да получават по всяко време бърза топла храна. И учените го измислят набързо. Но следват проучвания.
Още през първата зима главното командване на Вермахта разпорежда, че е по-добре войниците да ядат замръзнала храна, отколкото облъчена.
Печката е изхвърлена.
След войната разработките попадат в американците и след няколкогодишно мълчание на американския пазар се появяват уж новооткритието „микровълнова печка”. В същото време изчезва информацията на германския Вермахт за тежките ефекти от този вид хранене.

Учените от няколко страни вече единодушно предупреждават: микровълновата печка носи огромна опасност от рак!
Сериозни нарушения в кръвта. Влошени резултати има при хемоглобина, левкоцитите…

Доктор Лита Ли: „Всяка микровълнова печка се явява източник на електромагнитното радиационно излъчване, което разрушава храната и я превръща в опасен органично-отровен и канцерогенен продукт”.

Други двама учени – Вейне и Невела – задават логичен въпрос:
„Защо производителите не наричат тази печка с истинското й име – радиационна печка? Съмняваме се, че тогава биха продали даже и една бройка …”

Проверките на качеството и състоянието на обработената (даже и за няколко секунди!) храна в микровълнова печка – обобщени данни от наблюдения на германски, испански, швейцарски, руски и американски учени:

– намалява се ценността на храната между 60-90%;
– изчезва напълно биологичната активност на витамините и минералите;
– разрушават се в различна степен алкалоидите, протеините и други елементи в растителната храна;
– в суровите зеленчуци, месото, млякото и други храни, се образуват канцерогени и токсини.
– В резултат на употребата на радиационната храна се появяват повишено кръвно налягане, главоболие, световъртеж, болки в очите, безсъница, раздразнителност, нервност и болки в стомаха, падане на косата, репродуктивни проблеми и рак.

Ученият-изследовател М. Вайлд:
– Един ден светът ще се събуди потресен от проумяването на факта, че микровълновите печки предизвикват рак и са много по-голямо зло, отколкото цигарите, например.

Сготвената в микровълнова печка храна претърпява сериозно увреждане на молекулите – изядена, тя предизвиква патологични промени в човешките кръвоносна и имунна системи.
Отслабването на клетъчните мембрани чрез микровълни се използва в областта на генното инженерство.

7 thoughts on “РАДИАЦИОННАТА ПЕЧКА

  1. Микровълновите вълни с чесота 2,45 GHz и дължина на вълната 12,23 см
    има общо с гама лъчението (честота сто милиарда GHz, дължина на вълната една милионна от милиметъра) колкото едното камионче на детето с едно кило моркови зад граница.Общото е в думата „лъчение“, каквото е и слънчевото такова.Това за немския произход на микровълновата фурна е доказан мит който има доказателство за обратното да го постне.
    В действителност всеки топлинен процес на приготвяне на храната води до загуба на хранителните вещества и витамините. Микровълновата печка просто нагрява храната, в резултат на което се губят (разпадат, изпаряват и т.н) части от веществото.Печенето да речем е в порядъци по-канцерогенно от притоплянето в микровълнова фурна.

    • пич..,какво ми разсъждаваш…РП загрява молекулите на водата…така работи а,че е вредна ДОКАЗАНО има КУПИЩА доказателства.ПОТЪРСИ фактите и ще ги намериш.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s