Научете защо да използвате йога за отслабване!

отслабване е много дискутиран начин за постигане на желаните килограми.

Искате ли да използвате йога за отслабване? Специалистите не препоръчват йогата като основен метод за тренировки при отслабване, но определено помага – бягането или кардио тренировките помагат за изгаряне на повече калории за час. Но йогата е идеална добавка към всяка програма за отслабване. Ето защо можем да използваме йога за отслабване:

Тонизира мускулите и изгаря калории
Силовите тренировки изгарят калории и изграждат мускулатурата, а йогата определено е форма на силова тренировка, при която самото тяло се използва за съпротивление. Йогата е тонизираща за цялото тяло – оформя корема, ръцете, долната част на тялото. Можете да изгорите между 250 и 500 калории на сесия.

Помага ви да не преяждате
Препоръчително е да не ядете поне два часа преди йога – ако се храните по-скоро, няма да можете да изпълнявате правилно позите. Ако сте на йога от 16 часа, то няма да ядете още от 14 часа и ще се въздържате от сладките изкушения.

Йогата за отслабване ни кара да изпитваме жажда
В зависимост от типа йога, който практикувате, изпълнението на пози в затоплена зала ви кара да се потите. За да си възвърнете изгубените течности пиете много вода, а водата създава чувство на ситост и ви предпазва от прекомерно ядене.

Засилва чувството на грижа за себе си
Как йогата може да направи това? Йога ни учи да познаваме и обичаме тялото си, да уважаваме себе си. Това позитивно поведение може да ви вдъхнови да се храните по-здравословно и да бъдете по-редовни при тренировките си.

Ако искате да постигнете мир със себе с и да бъдетe елегантни, включете в програмата си йога за отслабване.

otslabvane.us

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s