Суров тиквен пай

                                                       Необходими продукти:
2 ч.ч. орехи (предварително накиснати във вода),
8 фурми,
2 ч.л. ванилия,
2 ч.л. канела,
1 ч.л. индийско орехче,
щипка сол

за плънката:
1.5 кг тиква,
8 фурми,
1/4 ч.ч. мед/агаве,
3 с.л. кокосово масло,
1 с.л. канела,
1 ч.л. индийско орехче,
1 ч.л. джинджифил,
1/4 ч.л. кардамом,
1/4 ч.л. бахар,
2 ч.л. ванилия,
3 с.л. псилиум

Начин на приготвяне:

Смелете фино орехите с фурмите и разпределете сместа по дъното на тава като вдигнете ръбче по стените.

Смелете продуктите за плънката до получаване на фин крем. При нужда добавете малко вода да спомогне смилането. Излейте крема върху вече приготвения блат и оставете пая в хладилника да стегне преди консумация.

източник:veganskirecepti.com

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s