Слънчеви изригвания и чувствителност

За тези от вас, които не са запознати със силата и влиянието на Слънчевите изригвания и как те въздействат на чувствителните хората. Тази публикация е за вас.

За да съществуваме във вида в който сме ние получаваме цялата си енергия от Слънцето. То има цикъл на активност, като сякаш пулсира с период от 11 години, спадове и покачвания.

Ако можехме да погледнем нашето Слънце от переспективата на друга звезда, щяхме да видим че то пулсира, както и цялата Слънчева система с него.

Силата с която изригванията влияят на Земята се наблюдава от науката, като са категоризирани няколко степени на соларна активност. Най- често бива следен индикатора Планетарен Индекс K, който има 9 степенна скала и три кода за ниво на влияние или опасност, зелен, жълт и червен.

Изригванията на Слънцето, които достигат до Земята носят най различни рискове, заради което учените следят с голямо внимание дневната ни звезда. Едни от най често споменаваните рискове са тези свързани с нарушаването на телекомуникациите , сателитите в орбита, енергийните системи на земята, заради високия интензитет на електромагнитно поле. Не малко обаче е и въздействието върху природата, човека и неговите действия, което доста често се пренебрегва от науката. Има хора, които са много сензитивни към Слънчевите изригвания, като много бързо започват да усещат ефектите които причиняват на човешкия организъм, дори преди да бъде отчетено от научните прибори.

Въздействието също може да се наблюдава и при домашните любимци, например има много наблюдавани случаи с котки, по време на геомагнитни активности, те непрекъснато имат нужда и се опитват да се сгушват в скута ви или да се галят продължително време, повече от нормалното, особено вечер, докато през деня те се крият някъде из вашия дом.

Но да се върнем на въздействието върху хората. Някои по чувствителни натури усещат силно тези влияния, докато други изобщо не изпитват никакви промени, затова и методите за предпазване от въздействието са много разнообразни и индивидуални.

Изригванията може да причинят усещания за изтощение, болки, гадене, замайване, сърцебиене, прескачане на сърцето, треперене, като много стават силно емоционални или силно раздразнителни. Наблюдават се зачестяване на конфликтите на семейно битова основа или публични, поради изостреността на нервната система по време на гео-магнитната активност, заради измененията на магнитното поле по време на тези събития.

Слънчевата активност оказва влияние и на съзнателно и подсъзнателно ниво, у някои се появява необясним страх или усет за безнадежност или сякаш ситуацията им в живота е без изход.

Въздействието върху центалната нервна система и в частност нервните центрове на слънчевия сплит е огромно, особено много това се проявява при хора с чувствителност в стомаха, като чувстват физическо и емоционално безсилие. За тези с чувствителност на нервите в стомаха се препоръчва се да белите плодовете и зеленчуците, особено ако са от реколта със силна активност която е в цикъл от 11 години.

Не малко е влиянието и върху цялата мозъчна активност, загуба на памет или проблеми с равновесието, особено когато сте на открито равно място. Нека обобщим симптомите които се появяват: Слънчевите изригвания могат да причинят нервност, тревожност, замаяност, раздразнителност, летаргия, изтощение, краткотрайни проблеми с паметта, сърцебиене, гадене и главоболие.

В допълнение на това с увеличение на слънчевата активност също се свързват периоди с повече инциденти и заболявания, както и с увеличаване на престъпленията и убийствата. Цялата биосфера е засегната от това електромагнитно замърсяване и човешкото поведение изглежда реагира съответно.

Слънчевите излъчвания и електромагнитните потоци към Земята, променят тъканта на нашата физическа действителност, тъй като оказват мощно въздействие върху физическото ни клетъчно ниво, което кара нашите клетъчни спомени да се събудят, да се проявят или изчистят, ако са протоворечиви.
Нашите емоци
онално-ментални рефлекси съхранявани в клетките от минали преживявания и травми, които сме изпитали, но не са били отработени се съхраняват като клетъчни спомени, те биват разтърсени от тези електромагнитни промени. По този начин се оказва, че се освобождаваме от тези емоции като тъга и скръб, без да знаем защо.

Всичките тези психо-физични симптоми в тези дни могат да бъдат редуцирани с поемането на повече вода, тъй като електромагнитните влияния дехидратират организма.

Спри да мислиш за проблемите и се разходи някъде из природата, където Слънцето не е толкова силно, а най добре поспри до някой дъб. Дърветата са естествените абсорбатори на тези магнитни енергии, като ги провеждат от атмосферата към Земята, това е и една от причините да залесяваме. Колкото по заземени сме в тези дни, толкова по надалеч може да се издигне нашето съзнание.

Автор:

Ивайло Величков

по мотиви и откъси от статията на Ребека Фокс – Solar Flares and Sensitives/Empaths

http://www.soulvisionhealing.com/blog/solar-flares-and-sensitivesempaths

Източници:

http://solarham.net

http://spaceweather.com

www.nasa.gov

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s